Türkiye Süper Ligi
Tolgay KAP'a bildirildi
DHA'nın haberine göre Beşiktaş, Hamburg'un Türk oyuncusu Tolgay Arslan'ı transfer etti. Beşiktaş, görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

doğan haber ajansı'nın servis ettiği habere göre tolgay arslan, siyah beyazlı kulüp ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. hamburg kulübü'nden sabah saatlerinde gelecek evrakların ardından transfer tamamlanmış olacak.
beşiktaş kulübü de tolgay ve kulübü hamburg ile görüşmelere başlandığını kamuyu aydınlatma platformu'na (kap) bildirdi.
tolgay arslan, beşiktaş formasıyla da poz verdi. arslan, bu fotoğraftan saatler önce de transferi bitirmek için almanya'ya giden trabzonspor başkanı ibrahim hacıosmanoğlu ve teknik direktör ersun yanal ile birlikte fotoğraf çekilmişti.
trabzonspor vazgeçtiğini duyurmuştu
trabzonspor kulübü, tolgay arslan'ın transferinden vazgeçtiğini pazar akşamı resmi internet sitesinden şu ifadelerle duyurmuştu:
"dün akşam itibariyle bütün şartlarda anlaştığımız, kendisinin ve babasının da isteğiyle trabzonspor’a gelmeyi kabul eden tolgay arslan’ın, kulübümüzün kültürüyle bağdaşmayan bir takım olaylar nedeniyle şuan itibariyle transferinden vazgeçildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz" denildi.
kaynak: al jazeera ve dha
Yorumlar