Transfer

Trabzonspor’dan Cardozo hamlesi

Trabzonspor, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada, Benfica’dan Oscar Cardozo ile görüşmelere başladığını bildirdi.

Konular: Spor, Futbol, Trabzonspor
Oscar Cardozo, 2013 ve 2014'te UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükselen Benfica kadrosunda yer aldı. [Fotoğraf: Getty Images]

forvet arayışlarını sürdüren trabzonspor, hem benfica hem de oscar cardozo ile transfer görüşmelerinin başladığını borsaya bildirdi.

2007'de benfica'ya transfer olan paraguaylı golcü oyuncu benfica ile iki lig şampiyonluğu yaşadı. geçen sezon fenerbahçe 31 yaşındaki golcü için kulübü ve kendisi ile görüşmelere başladığını borsaya bildirmişti. 

bordo mavililer ayrıca ishak doğan transferi için hem oyuncu hem de kulübü karabükspor ile görüşmeye başladıklarını ekledi.

karadeniz ekibi, bir dönem sivasspor forması da giyen ve şu an serbest oyuncu statüsünde yer alan fatih atık için de görüşüyor.

teknik direktörlüğe boşnak vahid halilhodzic'i getiren trabzonspor, belkalem ile de imza aşamasında. cezayirli futbolcu bordo mavili ekibin kampında bulunuyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;