Transfer

Trabzonspor'dan üç transfer

Trabzonspor, Elazığspor'dan Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz ile Ajax'ın genç oyuncusu Serhat Çakmak'ı kadrosuna kattı.

Konular: Spor, Futbol, Trabzonspor
Deniz Yılmaz geçtiğimiz sezon ligde 12 gol attı.
Deniz Yılmaz geçtiğimiz sezon ligde 12 gol attı. [Fotoğraf: AA]

bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada üç oyuncu ile de üçer yıllık sözleşme imzalandığı duyuruldu.

serdar gürler, her yıl 1 milyon 710 bin lira garanti para ve artı maç başı ücreti kazanacak. golcü oyuncu deniz yılmaz ise 1 milyon 995 bin lira yıllık ücret ve maç başı gelir elde edecek. 

trabzonspor, bu iki oyuncu için elazığspor'a dokuz milyon lira bonservis bedeli ödeyecek. 

bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan serhat çakmak, her sezon için 114 bin lira ve maç başı 7 bin 125 lira kazanacak.

trabzonspor başkanı ibrahim hacıosmanoğlu, teknik direktör konusunda da karara vardıklarını açıklamıştı. gelecek sezon bordo mavilileri, bosna-hersek milli takımı ile dünya kupası'nda görev yapacak vahid halilhodzic'in çalıştırması bekleniyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;