Türkiye

Trafik kazaları üç can aldı

Malatya'da otobüs buzlanma nedeniyle devrildi; bir kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Kastamonu'da ise iki otomobilin çarpışması sonucu iki kişi öldü, üç kişi yaralandı.

Konular: Türkiye
Kastamonu'daki kazaya karışan iki otomobilden biri takla attı. [Fotoğraf: AA]

mersin'den malatya'ya giden yolcu otobüsü, adıyaman-malatya karayolunun erkenek mevkiinde buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak yan yattı.

doğanşehir ilçesinde meydana gelen kazada bir yolcu hayatını kaybetti, 15 kişi ise yaralandı.

malatya devlet hastanesi ve adıyaman gölbaşı devlet hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumu iyi. 

iki otomobil çarpıştı

kastamonu'da iki aracın çarpışması sonucu iki kişi öldü, üç kişi yaralandı. kazaya karışan iki otomobilden biri takla attı. 

yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;