Bakü Avrupa Oyunları

Türkiye Olimpiyat elemelerinde

2015 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, Rusya'yı uzatmalar sonucunda 68-66 mağlup etti. Turnuvayı beşinci olarak tamamladı.

Konular: Spor, Basketbol

türkiye, avrupa beşincisi oldu ve 2016 rio olimpiyatları elemelerinde mücadele etme hakkını kazandı.

maçın ilk yarısını 17-15, ilk yarısını da 32-27 geride kapatan türkiye. son çeyrek öncesinde farkı iki sayıya indirdi. son bölümde dengede geçen mücadelede normal süre 59-59'luk eşitlikle tamamlandı ve karşılaşma uzatmalara gitti. uzatma bölümünde beş sayı geriye düşen türkiye, toparlandı ve işıl alben'in son saniye basketiyle salondan galip ayrıldı. 

ay yıldızlı takımda latoya sanders 28 sayı, 13 ribaunt ve 2 blok ile maçın yıldızı oldu.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;