Oscar Ödülleri

Twitter'da Oscar rüzgârı

Kendi ismiyle şov programı yapan Ellen Degeneres'in resmi hesabında yayınladığı Oscar töreninde çekilen 'selfie' fotoğraf tüm zamanların paylaşım rekorunu kırdı. Fotoğraf 2 milyon üzerinde kişi tarafından paylaşıldı.

Konular: Bilim-Teknoloji

Haberin Öne Çıkanları

Oscar, Twitter'a da damgasını vurdu

Fotoğraf paylaşım rekoru kırıldı

Twitter'de Oscar rekoru

Twitter'da Oscar rüzgarı
Ellen Degeneres'in resmi Twitter hesabından paylaştığı fotoğraf

her yıl olduğu gibi bu yıl da oscar töreni dünya çapında ses getiren bir organizasyona dönüştü. bu yıl 86. kez dağıtılan ödüller için tören türkiye saati ile dün gece yarısından sonra başladı.

birçok ünlü hollywood yıldızının katıldığı törende abd'li ünlü program sunucusu ellen degeneres'in twitter hesabında paylaştığı 'selfie' fotoğraf sosyal ağ tarihinin en çok paylaşılan fotoğrafı oldu.

işte ellen'ın tweet'i:

haber hazırlandığı tarihte 2 milyonu aşkın kişi (2.042.033) tarafından paylaşılan fotoğrafta jennifer lawrence, channing tatum, julia roberts, kevin spacey, brad pitt, lupita nyong’o, angelina jolie, bradley cooper, meryl streep, jared leto ve elbette ellen degeneres yer alıyor.

bradley cooper'ın çektiği fotoğrafta bazı ünlülerin (kadraja sığmadığı için) sadece gözleri görünüyor. twitter tarihinin en fazla paylaşılan fotoğrafı rekorunu kıran bu fotoğrafın paylaşım sayısının ilerleyen saatlerde daha da artması bekleniyor

daha önce en fazla paylaşılan (yani retweet edilen) fotoğraf ise abd başkanı barrak obama'nın 2012 yılında seçimi kazandığında eşi michelle obama'ya sarıldığı fotoğrafın bulunduğu mesaj olmuştu. bu fotoğraf 781.279 kez paylaşıldı.

kaynak: ajanslar

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;