Türkiye Süper Ligi
Volkan’a dört maç ceza
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe’nin kalecisi Volkan Demirel’e dört maç ceza verdi. Caner Erkin ise bir maç ceza aldı.

volkan’a ayrıca 23 bin 500 lira para cezası da verildi. tecrübeli kaleciye verilen cezanın nedeni olarak rakip takım yöneticisine hakaret gösterildi.
trabzonspor karşılaşmasının bitiminde kırmızı kart gören caner erkin ise bir maç ceza aldı. caner’e sportmenliğe aykırı hareketten verilen cezada ayrıca 13 bin lira para cezası da var.
sarı lacivertlilerin yöneticisi mahmut uslu da açıklamaları nedenşiyle 45 gün hak mahrumiyeti 30 bin lira para cezasına çarptırıldı.
fenerbahçe de trabzonspor maçında taraftarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahüratın, bu sezon ev sahibi olduğu bir müsabakada üçüncü kez gerçekleştirilmesinden dolayı 150 bin lira ile cezalandırıldı.
ligde gördüğü kırmızı kartın ardından çaykur rizespor ile yapılan kupa mücadelesinde forma giymeyen caner, hafta sonu ligde oynayabilecek.
kaynak: al jazeera
Yorumlar