Basketbol

Warriors'ın rekor yürüyüşüne son

Amerikan profesyonel basketbol ligi NBA'de son şampiyon Golden State Warriors'ın 24 maçlık galibiyet serisine Milwaukee Bucks nokta koydu.

Konular: Basketbol, NBA
[Fotoğraf: Reuters]

iki uzatmaya giden maçta, milwaukee 108- 95 kazanırken, golden state'in peşpeşe galibiyet serisi 24'te kaldı. milwaukee 1972'e de lakers'ın rekora gidişini durdurmuştu. 

maçta, warriors guardı stephen curry, 21'de 10 isabetle 28 sayı attı. golden state düşün isabetle oynadığı maçta yüzde 40 şut yüzdesinde kaldı. 

sezonun ilk 24 maçını kazanan golden state, 33 maçlık los angeles lakers ve 27 galibiyetli miami heat'ten sonra normal sezonu en uzun galibiyet serisiyle açan üçüncü takım olmuştu.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;