Premier League

West Hamlı futbolcu kanserden öldü

İngiltere Ligi'nde forma giyen forvet Dylan Tombides, üç yıldır savaş verdiği kansere yenik düştü ve hayatını kaybetti.

Konular: Spor, Futbol
Tombides, cumartesi günü oynanacak maç öncesi bir dakika alkışlanacak. [Getty Images]

20 yaşındaki futbolcu testis kanseriydi.

tombides, west ham united forması altındaki ilk maçını lig kupası'nda 2012'de wigan athletic'e karşı oynadı.

avustralyalı futbolcu, hong kong'da geçirdiği yılların ardından 15 yaşında west ham'a katılmıştı. tombides, avustralya milli takımı'nın 17 ve 23 yaş altı kadrolarında da forma giydi.

avustralya futbol federasyonu ceo'su david gallop, dylan'ın ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diledi. west ham united da internet sitesinden yaptığı açıklamada tombides'in büyük bir kişilik olduğuna dikkat çekti.

dylan tombides, ingiltere ligi'nde cumartesi günü oynanacak crystal palace maçından önce upton park stadı'nda anılacak.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;