Avustralya Açık'ta eşleşmeler belli oldu
Sezonun ilk Grand Slam'inde Federer'in Djokovic ile finale gelene kadar eşleşme ihtimali bulunmazken Nadal ile ise yarı finalde karşılaşabilir.
Konular:
Tenis
Haberin Öne Çıkanları
Eşleşmeler
16 Ocak'ta başlıyor
Belki yarı finalde

sezonun ilk grand slam'i olan avustralya açık'ta kuralar çekildi. buna göre federer ve djokovic sadece finalde karşılaşabilecek. buna karşın isviçreli raketin rafael nadal ile yarı finalde oynama ihtimali bulunuyor.
son şampiyon novak djokovic, ilk turda 108. sırada bulunan italyan paolo lorenzi ile karşılaşacak, nadal ve federer'in ilk turdaki rakipleri ise elemelerden gelen raketler olacak. geçen senein finalisti andy murray ise ryan harrison ile mücadele edecek.
şu ana kadar grand slam zaferi bulunmayan caroline wozniacki, avustralyalı anastasia rodionova ile oynayacak, son dönemin başarılı tenisçilerinden petra kvitova ise vera dushevina karşısında ikinci tur mücadelesi verecek.
avustralya açık'ın son kadın şampiyonu kim clijters'in ise son finalist li na ile dördüncü turda eşleşme ihtimali bulunuyor. rus yıldız sharapova ilk turda gisela dulko ile serena wiliams da tamira paszel ile karşılaşacak.
avustralya açık'ta ana tablo maçları 16 ocak'ta başlayacak.
kaynak: ajanslar
kaynak: ajanslar
Yorumlar