Beşiktaş-Galatasaray derbisi ertelendi
İstanbul'da sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan yağış futbol oynanmasına izin vermedi. Dev derbi Pazartesi gününe ertelendi.
Konular:
Futbol
Haberin Öne Çıkanları
Maça yağmur engeli
Pazartesi oynanacak
Top sekmedi

türkiye süper final şampiyonluk grubu'nda cumartesi akşamı oynanması gereken beşiktaş-galatasaray derbisi, yoğun yağış nedeniyle ertelendi.
türkiye futbol federasyonu maçın pazartesi günü saat 20:00'de oynanmasına karar verdi.
istanbul'da sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan yağmur, inönü stadı'nın zeminini oldukça ağırlaştırmıştı. saatler boyunca süren temizleme çabaları da sonuç vermedi ve hakem hüseyin göçek süper final şampiyonluk grubu'nun ilk maçını ertelemek zorunda kaldı.
maçın ertelenmesinin ardından konuşan galatasaray teknik direktörü fatih terim ise maçın hakeminin doğru karar verdiğini söyledi. futbolcularıyla teker teker konuştuğunu ve hepsinin de aynı kararda olduğunu belirten tecrübeli teknik adam "bu maç sakatlıklar yaratabilirdi. çalışmalara karşın sahadaki su birikintileri kaybolmadı. hakemimiz doğru karar verdi" açıklamasını yaptı.
süper final avrupa grubu başladı
süper final avrupa grubu'nun ilk maçında istanbul büyükşehir belediyespor ile eskişehirspor 1-1 berabere kaldı. ev sahibi ekibin golünü doka atarken eskişehirspor'un golünü batuhan karadeniz kaydetti.
süper final avrupa grubu başladı
süper final avrupa grubu'nun ilk maçında istanbul büyükşehir belediyespor ile eskişehirspor 1-1 berabere kaldı. ev sahibi ekibin golünü doka atarken eskişehirspor'un golünü batuhan karadeniz kaydetti.
kaynak: al jazeera
Yorumlar