Diyarbakır Memorial Hastanesi Eylül'de açılıyor
Sağlık Grubu, son girişimiyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin yanı sıra komşu ülkelerden gelecek hastaları da tedavi etmeyi hedefliyor.
Haberin Öne Çıkanları
Memorial Diyarbakır'da SGK anlaşmalı çalışacak.

memorial sağlık grubu genel müdürü uğur genç, istanbul ve antalya'dan sonra grubun 8. hastanesini eylül ayı içinde diyarbakır'da açacaklarını belirterek, hastanenin 35 milyon dolara mal olduğunu söyledi.
memorial diyarbakır hastanesi'nin güçlü doktor kadrosu, ileri teknolojiye sahip tanı ve tedavi üniteleri, etkin hasta bakımı, kaliteli otelcilik hizmetleri ve modern mimarisi ile sadece diyarbakır'a değil, tüm bölgeye hizmet sunabilecek şekilde tasarlandığını bildiren genç, bölgeye uluslararası sağlık hizmeti getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
genç, tüm branşlarda güneydoğu anadolu bölgesi'nin ''referans merkezi'' olacaklarını dile getirerek, şöyle konuştu:
''diyarbakır hastanemize de bölgenin yanı sıra suriye, kuzey irak gibi komşu ülkelerden ve yakın coğrafyadan büyük ilgi olacağını düşünüyoruz. artık yabancı hastalarımıza istanbul ve antalya'daki hastanelerimizin yanında diyarbakır hastanemizde de tedavi olma olanağını da sunarak, bölgede sağlık turizmi alanında öncü olmayı amaçlıyoruz.''
genç, memorial diyarbakır hastanesi'nin sgk anlaşmalı bir hastane olarak tüm branşlarda hizmet vereceğini sözlerine ekledi.
Yorumlar