Drogba'nın lisansı çıktı

35 yaşındaki yıldız oyuncunun geçici lisansı Türkiye Futbol Federasyonu'na ulaştı. Drogba, Akhisar ve Schalke maçlarında forma giyebilecek.

Konular: Futbol

Haberin Öne Çıkanları

Drogba 35 yaşında

Schalke maçında oynayabilecek

Drogba ve Sneijder antrenmanda

Afrika Kupası'ndan hazır gelen Drogba, antrenmanlarda takımla çalışmalara başladı. [AA]

galatasaray'ın yeni transferi fildişi sahilli yıldız golcüsü dider drogba'nın geçici lisansı türkiye futbol federasyonu'na ulaştı. 

drogba'nın sarı-kırmızılı formayı giyebilmesi için gerekli olan lisans, fifa tarafından tff'ye ulaştırıldı. 
 
fifa tarafından verilen geçici lisans sayesinde, çin kulübü şanghay şenhua ile sözleşmesini tek taraflı fesheden yıldız oyuncunun, sarı-kırmızılı formayı giymesi için bir engel kalmadı. 
 
didier drogba, teknik direktör fatih terim'in şans vermesi halinde galatasaray'ın bu hafta sonu deplasmanda akhisar belediyespor ile oynayacağı maçta ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyebilecek. 
 
drogba, galatasaray'ın, şampiyonlar ligi ikinci turunda oynayacağı schalke 04 maçlarında da takımdaki yerini alabilecek. 
 
drogba ve burak yılmaz
 
 
galatasaray, süper lig'de 15 şubat cuma günü akhisar belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. teknik direktör fatih terim yönetiminde florya metin oktay tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın, ilk 30 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık tutulurken, oyuncular bu bölümde ısınma hareketleriyle pas çalışması yaptı.
 
galatasaray'ın antrenmanında, golcü futbolcu burak yılmaz ile yeni transfer didier drogba arasındaki samimi görüntüler dikkati çekti. iki oyuncu antrenmandaki molada birbirleriyle neşeli bir şekilde sohbet ederlerken, ardından şakalaşarak birbirlerine sarıldılar.
 
teknik direktör fatih terim'in de antrenmanda sık sık drogba ile diyaloğa girdiği ve oyuncuyla ilgilendiği görüldü. ayrıca, antrenmana büyük ilgi gösteren medya mensupları, transferlerinin ardından wesley sneijder ve didier drogba'yı ilk kez antrenmanda görüntüledi.
 
sarı-kırmızılı takımda, sakatlıkları nedeniyle 5 oyuncu çalışmaya katılmadı. tedavisi süren ujfalusi'nin yanı sıra, boyun bölgesinde kas spazmı olan riera, sağ arka adalesinde çekme olan elmander, sağ omzunda zorlanma olan dany ve bel ağrıları bulunan aykut erçetin, antrenmana çıkamadı.
 
aykut'un günü tedaviyle geçireceği belirtilirken, riera, elmander ve dany'nin durumlarının ciddi olmadığı, tedbir amaçlı olarak salonda çalıştıkları aktarıldı.
 
kaynak: ajanslar
 
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;