Galatasaray ile Kasımpaşa berabere

Süper Lig'de 13'üncü hafta mücadelesinde sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı ve son üç maçında beş puan kaybetti.

Konular: Futbol
Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin kazanamadığı haftada puan farkını azaltma fırsatını kullanamadı. [AA]
recep tayyip erdoğan stadı'nda oynanan karşılaşmada kasımpaşa 11'inci dakikada suriye asıllı türk oyuncusu malki'nin golüyle öne geçti. sarı-kırmızılılar 60'ıncı dakikada burak yılmaz ile beraberliği yakaladı.
 
maça hızlı başlayan kasımpaşa ön alanda yaptığı presle rakibinin oyun kurmasına izin vermedi. scarione'nin ara pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan malki bekletmeden vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. 
 

Melo-Sabri gerginliği

ilk yarıda kasımpaşalı donk ile ağız dalaşına giren felipe melo, daha sonra takım arkadaşı sabri'yle de tartıştı. donk ile bir süre münakaşa eden melo, kendisini sakinleştirmeye ve o bölgeden uzaklaştırmaya çalışan takım kaptanı sabri'ye de tepki gösterdi.

golden sonra da oyun üstünlüğünü elinde tutan ev sahibi takım ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 
 
ikinci yarıda umut bulut ve emre çolak'ın oyuna girmesiyle toparlanan sarı-kırmızılılar, drogba'nın asistinde burak yılmaz ile golü buldu. kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı net fırsatları kullanamadı. 90 dakika 1-1 tamamlandı. 
 
lider fenerbahçe'nin dokuz puan gerisinde bulunan galatasaray 23 puanla dördüncü sırada. art arda ikinci kez berabere kalan kasımpaşa 26 puanla ikinci sırada yer alıyor.
 
sarı-kırmızılı takım gelecek hafta evinde elazığspor'u konuk ederken, kasımpaşa deplasmanda antalyaspor karşısına çıkacak. 
 
mancini'den hakeme tepki
 
galatasaray teknik direktörü roberto mancini, 1-1 berabere kaldıkları kasımpaşa maçının hakemlerini sert bir dille eleştirdi:
 
"bugün maçın en iyisi taraftarlarımızdı, ek kötüsü ise hakemlerdi" diyen mancini, "eboue'nin ilk yarıda düşürüldüğü pozisyon kesinlikle penaltıydı ve kırmızı kart gerekirdi. hem orta hakemin hem yardımcı hakemin hem de çizgi hakeminin gözlüğe ihtiyacı vardı" ifadelerini kullandı. 
 
kasımpaşa karşısında da benzer bir gol yediklerini vurgulayan mancini "defansif mantalitemizi geliştirmemiz gerekiyor. galatasaray gibi üst düzey bir takımın böyle goller yeme lüksü yok. zirveyle aradaki puan farkı da ancak bu şekilde kapanabilir" dedi. 
 
kasımpaşa teknik direktörü şota arveladze, her iki takımın da maçı kazanabilecek pozisyonlara girdiğini söyledi: 
 
"karşımızda 10 saniye içinde maçın skorunu değiştirebilecek oyunculara sahip bir takım vardı. ne kadar yapamasa da drogba, burak, selçuk bir ortada gol atabilir. bu tarz maçlarda hak edip etmediğimizi konuşmak zor oluyor." 
 
kaynak: ajanslar
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;