Mesut Özil için farklı bir maç

Alman Milli Futbol Takımı, deplasmanda Türkiye ile oynayacağı maça hazır. Sakatlığı bulunan Mesut Özil, takımla çalışmalara başladı. Türk kökenli oyuncunun ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Konular: Spor, Futbol

Haberin Öne Çıkanları

Mesut Özil takımla çalıştı

Almanya'nın muhtemel 11'i

Almanya maça hazır

Türk kökenli Mesut Özil, Almanya'da oynanan karşılaşmada Türk taraftarlardan tepki görmüştü. [AA]

2012 avrupa şampiyonası eleme grubu mücadelesinde türkiye ile karşı karşıya gelecek alman milli futbol takımı, hazırlıklarını tamamlayarak karşılaşma saatini beklemeye başladı. 

karşılaşmanın oynanacağı türk telekom arena'da teknik direktör joachim löw yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, alman milli futbolcular ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı. idmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışması yapıldığı öğrenildi.
 
almanya mili takımında sakatlıkları bulunan türk kökenli futbolcu mesut özil ile mario gomez ve miroslav klose antrenmanda takımla birlikte çalıştı.
 
teknik direktör joachim löw, düzenlediği basın toplantısında sakatlıkları bulunan mesut, gomes ve klose'nin, türkiye karşısında oynayıp oynamayacağına antrenmandaki durumlarına göre karar vereceğini söylemişti.
 
almanya'nın muhtemel 11'i
 
almanya milli takımı'nın bugünki karşılaşmaya manuel neuer, benedikt höwedes, mats hummels, holger badstuber, philipp lahm, sami khedira, bastian schweninsteiger, thomas müller, mesut özil (mario götze), miroslav klose muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.
 
türkiye'de neşeli antrenman
 
türkiye a milli futbol takımı, avrupa şampiyonası elemelerinde almanya ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. ay-yıldızlı takım, karşılaşma öncesindeki son idmanını, teknik direktör guus hiddink yönetiminde fiyapı inönü stadı'nda yaptı.
 
ilk bölümde ısınma hareketleri gerçekleştiren oyuncular, top koordinasyonu daha sonra da taktik ağırlıklı kanat organizasyonu çalışması yaptı. son bölümde iki gruba ayrılan oyunculardan bir grup ayak tenisi oynarken, diğer grup şut çalıştı.
 
yaklaşık 1.5 saat süren idmanda kaleci volkan demirel takımla çalışmalara katıldı.
 
a milli takım'ın çalışmasında futbolcuların neşeli olması teknik heyeti sevindirdi. bu arada millilerin son çalışmasını, türkiye futbol federasyonu başkan vekilleri lutfi arıboğan ve göksel gümüşdağ ile milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi cüneyt tanman da izledi.
 
kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;