Piyasalarda sert dalga

Sabah saatlerinde 50 bin puanın altına gerileyen İMKB, öğleden sonra Fed’in acil toplanacağı haberiyle çıkışa geçti ve günü 53 puanın üzerinde kapadı.

Konular: Finans

Haberin Öne Çıkanları

Gün içinde 50 binin altına indi

Altın yine rekor kırdı

istanbul menkul kıymetler borsasında (imkb) işlem gören hisse senetleri günlük bazda 1.115,81 puan ve ortalama yüzde 2,15 oranında yükseldi.

imkb 100 endeksi, ikinci seansta 2.368,77 puan artarak 53.061,74 puandan kapandı. hisse senetleri ikinci seansta ortalama yüzde 4,67 oranında artış gösterdi.

ilk seanstaki 1.252,96 puanlık düşüş dikkate alındığında, borsa endeksi günün tamamında 1.115,81 puan yükseldi.

döviz-altın

piyasanın kapanışı itibariyle kapalıçarşı'da 1,7790 liradan alınan dolar 1,7860 liradan, 2,5660 liradan alınan avro 2,5710 liradan satılıyor. altının gramı ise 106.4 liradan işlem görüyor. kapalıçarşıda çeyrek altın 180 lirayı aştı. uluslararası piyasalarda ise altının onsu tüm zamanların rekorunu kırarak 1.881 dolara yükseldi. 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;