Türkiye takvimde yok

Uluslararası Otomobil Federasyonu, Türkiye'nin 2012 Formula 1 takviminde yer almadığını açıkladı.

Konular: Formula 1

Haberin Öne Çıkanları

Türkiye takvimde yok

ABD takvimde

Sezon Avustralya'da başlıyor

türkiye'yi takvime almayan  uluslararası otomobil sporları federasyonu (fia), formula 1'e abd grand prix'ini dahil etti.

fia, bahreyn grand prix'ini sezon başından nisan ayına kaydırırken sezon startının avustralya'dan verileceğini açıkladı.

sezon finali ise brezilya'da yapılacak. formula 1'in yapılacağı ülkeler arasında hindistan, singapur, malezya ve kanada da yer alıyor.

takvimde yer alamayan istanbul park'ta 3-4 eylül tarihlerinde türkiye motosiklet pist şampiyonası'nın beşinci, türkiye süpermoto şampiyonası'nın dördüncü ayak yarışı  yapılacak.

formula 1 2012 takvimi şöyle oluştu: 
 
18/03 avustralya
25/03 malezya
15/04 çin
22/04 bahreyn
13/05 ispanya
27/05 monaco
10/06 kanada
24/06 avrupa
08/07 büyük britanya
22/07 almanya
29/07 macaristan
02/09 belçika
09/09 italya
23/09 singapur
07/10 japonya
14/10 kore
28/10 hindistan
04/11 abu dabi
18/11 abd
25/11 brezilya

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;