Euroleague

Anadolu Efes Jerrells'ı durduramadı

Euroleague son 16 turunda Lacivert Beyazlılar, Emporio Armani'ye 76-69 yenildi.

Konular: Spor, Basketbol
Efes son çeyrekteki performansıyla yenildi. [AFP]

anadolu efes, curtis jerrells'ın son çeyrekteki üç sayılık atışlarına cevap veremeyince maçtan mağlubiyetle ayrıldı. bir dönem fenerbahçe ve beşiktaş'ta da forma giyen abd'li oyuncu 17 sayı kaydetti.

armani'de gentile 15, samardo samuels 14, david moss da 10 sayıyla oynadı. konuk ekipte ise sadece üç isim çift haneli sayılara ulaştı. milko bjelica'nın 16, jamon gordon ve vasileiadis'in 12'şer sayılara galibiyete yetmedi.

istanbul temsilcisi iki galibiyette kaldı. emporio armani ise sekiz galibiyete ulaştı. efes, grupta laboral'ın önünde sondan birinci sırada.

armani gelecek hafta fenerbahçe deplasmanına konuk olacak.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;