2014 Dünya Kupası

Belçika yine sonradan açıldı

İlk maçında Cezayir'i son bölümde bulduğu iki golle geçen Belçika, Rusya'yı da 88'de attığı golle yendi ve ikinci turu garantiledi.

Konular: Spor, Futbol
Belçika'da Mirallas'ın bir topu direkten döndü. [Reuters]

belçika'yı tura taşıyan gol divock origi'den geldi.

cezayir'den sonra rusya'yı da yenen belçika altı puanla ikinci tura çıktı. ilk maçında güney kore ile 1-1 berabere kalan rusya'nın ise bir puanı var.

üçüncü maçlar belçika ile güney kore ve rusya ile cezayir arasında.

maç hareketli başladı. fakat ilk yarının ortalarında iki takım daha kontrollü oynadı. 31'inci dakikada vermaelen sakatlanarak oyundan çıktı.

ilk yarıda belçika, eden hazard ile etkili olmaya çalıştı ama akınfeev'in kalesinde çok da tehlikeli pozisyonlar yaşanmadı.

ikinci yarıda tempo çok düştü. maçın son bölümünde iki takım galibiyet için biraz hareketlendi. mirallas'ın 84'teki vuruşu direkten döndü. 88'de origi, belçika'ya galibiyet golünü getirdi.

maç 1-0 sona erdi. 

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;