Futbol
Beşiktaş Mainz'ı geçemedi
Feyenoord maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Bundesliga ekibi Mainz ile 1-1 berabere kaldı. Demba Ba ilk kez Siyah Beyazlı formayı giydi.

city of manchester'da oynanan maçta ilk yarı da golsüz eşitlikle sona erdi. mainz 51'de daniel brosinski'nin golüyle öne geçti. beşiktaş'ın bu gole yanıtı 78'de atiba hutchinson'dan geldi.
siyah beyazlılar bu maçta sahaya; cenk gönen, serdar, pedro, ersan, motta, veli, atiba, kerim, oğuzhan, olcay ve cenk tosun ilk 11'iyle çıktı.
beşiktaş'ın yeni golcüsü demba ba iknci yarıda oyuna girdi. siyah beyazlı formayı ilk kez giydiği mücadelede gol atamadı.
beşiktaş, yurt dışı hazırlık dönemindeki beşinci ve son hazırlık maçına çıktı. ilk dört karşılaşmada üç galibiyet, bir mağlubiyet alan siyah beyazlılar ilk kez berabere kaldı.
beşiktaş şampiyonlar ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 30 temmuz'da hollanda ekibi feyenoord ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.
kaynak: al jazeera
Yorumlar