Beşiktaş

Beşiktaş Quaresma ile anlaştı

Beşiktaş, eski oyuncusu Ricardo Quaresma ve takımı Porto ile anlaşma sağladı. Portekizli futbolcunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Konular: Beşiktaş, Spor, Futbol
Quaresma Porto'a oynuyor [AA]

31 yaşındaki futbolcu yıldırım demirören'in başkanlığı döneminde beşiktaş'a gelmiş ama istikrarsız performansıyla bekleneni verememişti.

estetik hareketleriyle taraftarın sevgilisi olan portekizli futbolcu ikinci kez siyah beyazlı camiada top koşturacak.

bu sezon uefa avrupa ligi'nde mücadele edecek olan beşiktaş şu ana kadar resmi 2 transfer yaptı, andreas beck'i reklerine bağlayan kulüp gençlerbirliği'nden de dusko tosic'i bonservissiz aldı.

yeni sezona şenol güneş önderliğinde girecek beşiktaş'ta başkan fikret orman geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada quaresma'nın gelmesine sıcak baktığını söylemişti.

kaynak: al jazeera
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;