Euro 2016

Brezilya Türkiye’ye geldi

Türkiye ile Çarşamba günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşılaşacak Brezilya Milli Takımı kafilesi İstanbul'a geldi.

Konular: Spor, Futbol
Brezilya daha önce beş kez Dünya Kupası'nı müzesine götürdü. [Fotoğraf: Reuters]

londra'dan istanbul atatürk havalimanı'na gelen brezilya kafilesini türkiye futbol federasyonu yetkilileri karşıladı. brezilya kafilesi, takım valizlerini aldıktan sonra tff'nin tahsis ettiği özel bir otobüsle havalimanından ayrıldı.

brezilya'nın yıldız ismi neymar, kafileden bir gün önce türkiye'ye gelmişti. 

12 kasım çarşamba günü saat 20:30'da şükrü saracoğlu stadı'nda oynanacak türkiye-brezilya maçını özbekistan futbol federasyonu'ndan hakem ravshan irmatov yönetecek.

irmatov'un yardımcılıklarını abdukhamidullo rasulov ile jakhongi saidov yapacak. karşılaşmanın dördüncü hakemi ise fifa kokartlı hakem halis özkahya olacak.

kaynak: aa ve dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;