Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu

‘Çakallara fırsat vermemek gerek’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik, “Şahsi menfaatlerini Cemaat'in menfaati haline getirenlerle Cemaat'in mücadele etmesi gerek” dedi. Çelik, yolsuzluk iddiasında adı geçen dört bakanın istifasını Başbakan’a sunduğunu da söyledi.

Haberin Öne Çıkanları

Hüseyin Çelik'e göre Cemaat içinde kişisel çıkarlarını Cemaat'in çıkarlarından önde tutanlar var. [AA-Arşiv]

kanal 7 televizyonunda bir programa katılan hüseyin çelik, gülen cemaati içerisinde akp’ye karşı bazı güçlerin olduğunu ima etti ve cemaat’e uyarılarda bulundu.

çelik, “biz onların da iktidarıyız. eğer cemaat'in bir şikayeti varsa gelip bize söyleyecekler tabii. ama çakallara fırsat vermemek gerek. belki başbakan görüşmedi ama bülent arınç hoca'yla görüştü. bir söz vardır, çıktığın kapıyı sert vurma, belki geri dönmen gerekir" dedi.

“bakanlar istifalarını sundu”

programda çelik’e "başbakan erdoğan bu bakanları görevden alacak mı?" sorusu da yöneltildi. başbakan’ın kararını kendisinden başka kimsenin bilemeyeceğini söyleyen çelik, "dört bakan arkadaşımız 'kamuoyunda bizimle ilgili böyle bir algı oluşturulmak istendi, biz sizin istediğiniz her an görevimizi bırakmaya hazırız' dedi. bakanlar istifalarını sunuyordu. buna bizzat ben şahidim" dedi.

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;