2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi
CHP liderinden İhsanoğlu'na bağış
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 5 partinin ortak cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun hesabına 9 bin lira yatırdı. Rakam bağış için üst sınır.

chp genel merkezi'nden yapılan açıklamaya göre chp lideri kemal kılıçdaroğlu beş partinin ortak adayı ekmeleddin ihsanoğlu'nun seçim harcamalarına katkıda bulunmak için 9 bin lira bağış yaptı.
para ekmeleddin ihsanoğlu adına ziraat bankası'nda açılan seçim bağış hesabına yatırıldı. chp, kılıçdaroğlu adına yapılan bağışın dekontunu da paylaştı.
cumhurbaşkanlığı seçim kanunu'na göre adayların kampanyasına destekte bulunmak için bağış yapılabiliyor. düzenlemeye göre bağışlarda üst sınır 9 bin 82 lira 51 kuruş.
ekmeleddin ihsanoğlu pazartesi günü diğer cumhrubaşkanı adayları tayyip erdoğan ve selahattin demirtaş'ın hesaplarına biner lira yatırmış, erdoğan bu parayı iade etmişti.
kaynak: al jazeera
Yorumlar