CHP

CHP örgütleri 'gözetliyor'

CHP, il başkanlarıyla her an yüz yüze görüşebilmek için genel merkezde bir telekonferans sistemi kurdu. Sistem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun masasından il başkanlarına doğrudan erişimini de sağlayacak.

Konular: CHP, Türkiye
aa chp telekonferans main
CHP'den telekonferans yöntemiyle ilk bağlantı CHP Bursa İl Başkanı'yla yapıldı. [Fotoğraf: Anadolu Ajansı]

sistemi chp genel sekreteri gürsel tekin tanıttı. tekin, pilot bölge olarak bursa'da başlatılan sistemi 81 ile yaygınlaştıracaklarını, parti yönetiminin örgütle bire bir tüm konuları görüşeceğini söyledi. 

chp bursa il başkanı metin çelik'le ilk bağlantıyı yapan tekin, sistemin parti için önemini anlattı: 

"sistemi merkez yönetim kurulu (myk) salonuna da kuracağız. genel başkanımız ve yöneticilerimiz ihtiyaç duyduğunda telekonferans sistemiyle görüşme yapabilecek. bu iki şeyi sağlayacak: birincisi il yöneticileri 'her an aranabiliriz' diyebilecek. ikincisi 81 ilin sorunlarını yakinen takip edip, parlamentoya taşıma imkanı sağlayacak. 81 ili yakinen izlemek istiyoruz. biri sizi gözetliyor." 

tekin telekonferans sistemi üzerinden bursa il başkanı metin çelik'e cumhurbaşkanı adayı olarak önerdikleri ekmeleddin ihsanoğlu'na kentteki tepkileri sordu. tekin "adayın tanınmaması yönünde bazı sıkıntılar var ancak bunların ilerleyen günlerde aşılacağını düşünüyoruz" yanıtını aldı.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;