Futbol

Deniz Naki’ye 12 maç ceza

PFDK, Amed Sportif Faaliyetler sporcusu Deniz Naki'ye, 12 resmi müsabakadan men cezası verdi. Gerekçe, ideolojik propaganda ve sportmenliğe aykırı açıklamalar.

Konular: Spor, Türkiye

bugün toplantı yapan futbol federasyonu profesyonel futbol disiplin kurulu (pfdk) amedsporlu deniz naki'ye ideolojik propaganda ve sportmenliğe aykırı açıklamalar gerekçesiyle 12 resmi müsabakadan men cezası verdi:

“amed sportif faaliyetler kulübü sporcusu deniz naki'nin, 31.01.2016 tarihinde oynanan bursaspor - amed sportif faaliyetler ziraat türkiye kupası müsabakasında, ideolojik propaganda yapması ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle takdiren 12 resmi müsabakadan men ve 19.500-tl para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.”

deniz naki, tff hukuk müşavirliği tarafından, facebook hesabından paylaştığı beyanları suretiyle, "sportmenliğe aykırı açıklamaları" ile "ayrımcılık ve ideolojik propaganda yaptığı" gerekçeleriyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmişti. naki adına açılan facebook hesabında şu mesaj paylaşılmıştı:

 

bizim icin bugun cok onemli bir galibiyet oldu. bize karsi yürütülen bu kirli oyundan anlimizin aki ile ciktik! boylesi...

posted by deniz naki official on sunday, january 31, 2016

kaynak: dha ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;