Göç

Ege'de 4 mülteci boğuldu

Muğla'da Çataladası yakınlarından Ege Denizi'ni geçmeye çalışan ikisi çocuk 4 kişi suda boğuldu. Sahil güvenlik ekipleri 8 kişiyi de sudan kurtardı.

Konular: Göç, Türkiye
Türkiye, mültecilerin Avrupa'ya geçiş için en çok kullandığı yollar üzerinde. [Fotoğraf: AA / Arşiv]

muğla'nın bodrum ilçesi çataladası yakınlarında yunanistan'ın kalimnos (kilimli) adası'na geçmeye çalışan irak uyruklu ikisi çocuk 4 kişi, bindikleri lastik botun alabora olması sonucu yaşamını yitirdi. 8 kişi ise sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

ekipler suda başka kişiler olması ihtimaline karşı bölgede arama kurtarma çalışmalarını sürdürdü.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;