Türkiye

Eski CHP'li başkan patlamada öldü

Ankara'da pazar akşamı meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden biri de eski CHP Keçiören İlçe Başkanı 65 yaşındaki Mehmet Yurtsever.

Konular: Türkiye
Mehmet Yurtsever [Fotoğraf: DHA]

ankara kızılay'da pazar akşamı bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden 37 kişiden biri de eski chp keçiören ilçe başkanı ve eski belediye meclis üyesi mehmet yurtsever oldu. evli ve 2 çocuk babası yurtsever, aralık ayının son haftasında bitlis'te şehit düşen 25 yaşındaki yeğeni uzman çavuş eren kılıç'ı toprağa vermişti.

kılıç, bitlis- hizan karayolu üzerindeki çeltikli karakolu yakınlarındaki sehi ormanları'nda, askerlerin arama-tarama çalışmaları sırasında pkk'lıların araziye yerleştirdiği el yapımı patlayıcının uzaktan kumandayla patlatması sonucu hayatını kaybetmişti.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;