Bilim-Teknoloji
Eski dizüstünü getir yenisini götür
Yeni bir bilgisayar satış programı başlatan Microsoft, çalışır durumda eski MacBook ya da dizüstü bilgisayarını getirene 300 dolara kadar indirim yapıyor.

yazılım devi microsoft başlattığı yeni bir kampanya ile eski dizüstü bilgisayarını getirene windows 10 işletim sistemi yüklü yeni bir dizüstü bilgisayar veriyor. firmanın easy trade up adını verdiği program kapsamında aralarında acer, msi, lenovo, hp ve samsung gibi markaların dizüstü bilgisayarları indirimli olarak verilecek. verilecek yeni bilgisayarların fiyatı ise 599 dolardan başlıyor.
yeni programda 6 yaşından büyük olmamak kaydıyla çalışır durumda dizüstü bilgisayarı olanlara 200, aynı şartlara sahip macbook’u bulunanlara ise 300 dolar indirim uygulanacak. ayrıca dizüstü bilgisayarın ekranın en az 11.6 inç büyüklüğünde olması gerekiyor.
14-20 ekim tarihleri arasında geçirli olan program, abd, kanada, ingiltere, hindistan, brezilya, fransa, almanya ve tayvan’da uygulanacak.
kaynak: al jazeera
Yorumlar