Euroleague

Euroleague’de üçüncülük Barcelona’nın

CSKA Moskova’ya 15 sayı fark atan Barcelona, Euroleague’de üçüncü oldu.

Konular: Spor, Basketbol
Barcelona 2003 ve 2010'da Euroleague şampiyonu olmuştu. [Fotoğraf: AA]

ispanya temsilcisi barcelona, rus rakibi karşısında salondan 93-78’lik galibiyetle ayrıldı.

milano’da düzenlenen dörtlü finaldeki üçüncülük maçının hakemleri arasında türkiye’den rüştü nuran da vardı.

cska moskova ilk periyodu 24-21 önde geçerken, ikinci periyotta daha iyi bir mücadele ortaya koyan barcelona soyunma odasına 50-47 önde gitti.

son periyoda da 69-64 önde giren ispanyol ekibi maçı 15 sayılık farkla kazandı.

barcelona’da juan carlos navarro 20, maciej lampe de 17 sayıyla galibiyete önemli katkı yaptı. cska moskova'da ise sasha kaun 13, nenad krstic ise 11 sayıyla oynadı.

milano’daki dörtlü finallerde barcelona real madrid’e, cska moskova da maccabi elecktra’ya yenilmişti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;