Bilim-Teknoloji

Google Maps'ten Pac-Man oyunu

Google, 1 Nisan'a özel olarak kullanıcılara Pac-Man oyunu hazırladı. Google Maps'te İstanbul dahil belli şehirlere eklenen özellik, haritayı Pac-Man oyununa çeviriyor.

Konular: Bilim-Teknoloji
Google Maps Pac-Man mobil cihazlarda da oynanabiliyor.

google, com.google'ın yanı sıra internet kullanıcılarına 1 nisan için pac-man sürprizi hazırladı. google maps'e giren kullanıcılar, sol alt köşede pac-man seçeneğiyle karşılaşıyor.

google, pac-man oyununu dünya haritası üzerinde sadece belli şehirler için hazırladı. istanbul dahil 15 şehirde kullanılabilen özelliğin gün içinde farklı şehirlere de yayılması bekleniyor.

pac-man oyunun kullanıcılar için kuralları açıklayan bir sayfa da hazırlandı. oyunu istanbul dışındaki bölgelerde denemek için google maps'teki arama çubuğuna şu adresleri girmeniz gerekiyor:

-times square, ny

-arc de triomphe, paris

-batu caves, kuala lumpur

-plaza de la república, mexico city

-niagara falls, ontario

-aman square, ad doqi

-fraumünster church, zurich

-googleplex, california

-hanover square, london

-taj mahal, uttar pradesh

-metropolitan art institute, phoenix

-plaza del ejecutivo, mexico city

-neues rathaus, munich

-victoria square, adelaide

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;