Euro 2016

İtalya tecrübesini konuşturdu

Euro 2016 E Grubu'nda son finalist İtalya, Belçika'yı 2-0 yendi. İlk maçlar sonunda grupta İtalyanlar zirveye yükseldi.

Konular: Spor, Futbol, İtalya, Belçika
İtalya son finalde İspanya'ya farklı mağlup olmuştu [Reuters]

italya'nın golünü 32.dakikada emanuele giaccherini kaydetti. defansın arasına atılan topta italyan futbolcunun vuruşu kaleci courtois'ı çaresiz bıraktı. golden sonra yaşanan sevinçte italya teknik direktörü conte'nin burnu kanadı.

ilk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıda belçika daha fazla rakip kalede göründü. belçika, lukaku ve origi gibi isimlerle önemli gol pozisyonlarından yararlanamadı. uzatma dakikalarında pelle farkı ikiye çıkardı. maçı italya 2-0 kazandı.

grubun diğer maçında irlanda ile isveç 1-1 berabere kaldı. ilk maçlar sonunda grupta zirveye italyanlar yerleşti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;