Futbol

Kayserispor Süper Lig'e döndü

Kayserispor, Adana Demirspor'un Samsunspor ile golsüz berabere kalmasının ardından ligin bitimine 3 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Kayserispor geçen sene düşmüştü [AA]

kayserispor geçen sezon 1.lig'e düşmüştü.

dün antalyaspor ile golsüz berabere kalan sarı kırmızılıların puanı 63. en yakın takipçisi osmanlıspor'un 57 puanı var.

sarı kırmızılı takımın, ligin 2. sırasındaki 57 puanlı osmanlıspor ile 3. sıradaki 56 puanlı adana demirspor'un ligin 32. haftasında birbirleriyle karşılaşacak olması nedeniyle süper lig'e yükselmesi kesinleşti.

kayserispor'un süper lig'e yükselmeyi garantilemesiyle taraftarlar, araç konvoyu eşliğinde cumhuriyet meydanı'nda toplandı.

yaklaşık 500 taraftar, meşaleler yakıp, tezahüratlarla süper lig'e yükselmeyi kutladı. cumhuriyet meydanı'na gelen kayserispor teknik direktörü cüneyt dumlupınar, yeniden süper lig'de olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

dumlupınar, kayserispor'u süper lig'de en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;