Rusya

Kedi, bebeği donmaktan kurtardı

Rusya’da bir kedi, kutu içine konularak terkedilmiş bir bebeği vücuduyla ısıtarak, eksi 15 derecede donmaktan kurtardı.

Konular: Rusya
Masha, kurtardığı bebeği hastaneye kadar yalnız bırakmadı. [Fotoğraf: Ruptly TV]

rusya’nın başkenti moskova’nın güneyindeki obninsk kentinde masha isimli kedi, yaşadığı apartmanın zemin katına bırakılan bebeği fark edince, bebeğin bulunduğu kutuya girerek bebeğin üstüne yattı.

masha’nın miyavlamalarını duyan apartman sakini nadezhda makhovikova aşağı indiğinde önce kedinin bir sorunu var zannetti. daha sonra ise masha’nın sardığı 2,5 aylık erkek bebeği fark etti.

[Masha'nın kurtardığı 2,5 aylık bebek [Fotoğraf: Ruptly TV]]

yanında bir emzik, biberon ve alt değiştirme beziyle terk edilen bebek, yakındaki bir hastanede tedavi altına alındı. masha ise sıfırın altında 15 dereceye varan soğuk havada hayatını kurtardığı bebeği hastaneye kadar yalnız bırakmadı.

doktorlar, bebeğin yıkanmış ve karnının doyurulmuş olduğunu söyledi. üzerinde hiçbir darbe izine rastlanmayan bebeğin soğuktaki en kritik saatlerini masha sayesinde atlattığı belirtildi.

kaynak: ruptly tv

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;