Türkiye
Kılıçdaroğlu'ndan provokasyon uyarısı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Tayyip Erdoğan ve çevresindeki kadronun tehlikeli bir provokasyon peşinde olduğunu savundu. Kılıçdaroğlu buna dair kuvvetli duyumları olduğunu belirtti.

chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu yazılı açıklamasında başbakan tayyip erdoğan'ın, türkiye'nin büyük bir kargaşa ve kaos ortamına sürüklenmesini kendisi için tek kurtuluş yolu olarak gördüğünü savundu:
"başbakanlık makamını işgal eden zat, çevresindeki dar bir kadro ile birlikte , tehlikeli bir provokasyon peşindedir. buna dair son derece kuvvetli duyumlarımı kamuoyunun dikkatine sunmayı, ülkeme ve halkıma karşı olan sorumluluğumun bir gereği olarak görüyorum. kaos, kargaşa ve sosyal kamplaşmadan beslenerek kendi otoriter anlayışını kalıcı bir rejime dönüştürmeyi planlayan bu iktidarın provokasyonları konusunda halkımızın azami dikkat ve duyarlılıkla hareket etmesi son derece önemlidir."
kılıçdaroğlu, halkı "bu provokatörlerin ve kaos projesi mimarlarının oyununa gelmemesi" konusunda uyardı.
kaynak: al jazeera
Yorumlar