Türkiye
MHP 45'inci yılını kutluyor
Milliyetçi Hareket Partisi yerel seçimler için bugün kampanyasını başlatıyor. Partinin 45’inci yılı kutlamalarıyla birlikte yerel seçimlerde yürütülecek kampanya da anlatılacak.

1969 yılında siyasi bir parti çatısı altında buluşan milliyetçi hareket bugün 45 yaşında. milliyetçi hareket partisi, kuruluşunun 45’inci yıldönümünü bu haftasonu ankara’da düzenlenen etkinliklerde kutlayacak.
bugün ankara’da düzenlenecek toplantıda genel başkan devlet bahçeli, partisinin yerel seçim stratejisini açıklayacak. ayrıca yerel seçimde kullanılacak sloganlar ve seçim müzikleri de tanıtılacak.
toplantıya mhp'nin tüm il ve ilçe teşkilatlarından temsilcilerin yanısıra belediye başkan adayları da katılacak.
45'inci yaş kutlamaları çerçevesinde mhp genel başkanı devlet bahçeli pazar günü, daha önce temelini attığı ankara'nın etimesgut ilçesindeki il bilge hatun erinç evinin açılışını yapacak.
kaynak: al jazeera
Yorumlar