Euro 2016
Terim: Gereğini yapacağım
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, ortaya konan oyundan dolayı özür diledi. Futbolcuların 'bu kolay vazgeçen hali' için de 'gereğini yapacağım' dedi.

türkiye futbol direktörü fatih terim maç sonunda "ispanya başka bir seviyenin takımı. bir 30 dakika adına konuşabiliriz. sonrası için ise konuşacak bir şey yok. beni bilenler, terk eden, bırakan vazgeçen bir adam olmadım. bugün bırakma, terk etme gibi bir oyun vardı. bu yüzden ben özür diliyorum. benim takımlarım hiç böyle olmadı. bizi destekleyen beğenen beğenmeyen herkesi bizi çek maçında desteklemeye davet ediyorum. bırakani terk eden, kolay vazgeçen bir takım görüntüsü varsa bunun gereğini ben yapacağım" ifadelerini kullandı.
terim, arda turan'a yapılan tepkiler için de "güzel değil. hoş değil. ne arda'ya ne başkasına. hiçbir teknik adamımıza olmasın. birçok şeyi gözden geçirmemiz lazım. daha sakin, daha olgun. eskişehir bandosu günün önemini ortaya koydu. keyfini çıkartın diyoruz ama olmuyor. beklentiler de büyüktü o beklentiler de gelmeyince olmadı. gereğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" açıklamasını yaptı.
tecrübeli teknik adam 'arda'ya gösterilen durumlarda politik bir durum var mı?' sorusu üzerine ise "seyircinin arda'ya olan tepkisi takımımızı etkilemiştir. ama siyasi, politik bir şey yok. grup maçlarını oynadığımız durumda evet. ama bu dönem öyle bir şey yok. mağlubiyetin sebebini başka bir şeye bağlamak mümkün değil" cevabını verdi.
kaynak: al jazeera
Yorumlar