2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi

'Gül'ü emekli etmek istiyorlar'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Cumhurbaşkanı Gül'ün açıklamaları için ''Görünüyor ki, Sayın Gül'ün daha önce bir yasayla önünü kesmek istemişlerdi, şimdi gayri yasal olarak Sayın Gül'ü emekli etmek istiyorlar'' dedi.

Konular: Türkiye, Siyaset
chp genel başkan yardımcısı gürsel tekin, chp grup genel kurul toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. tekin, gül'ün cuma günü kütahya'da yaptığı, 'bugünkü şartlar çerçevesinde gelecekle ilgili siyaset planım yok' sözlerini yorumladı. 
tekin, ''gül'ün açıklamaları 'bir daha siyasette yokum' mu, yoksa 'cumhurbaşkanı olarak devam edeceğim' mi?'' sorusu üzerine ''bir daha siyasette yokum demiyor. kendisi çok açık, net bir şekilde ifade etmişti. 'ben, sayın başbakan ile konuştuktan sonra kararımı vereceğim' demişti. görünüyor ki o cenahta sayın gül'ün daha önce bir yasayla önünü kesmek istemişlerdi, şimdi gayri yasal olarak sayın gül'ü emekli etmek istiyorlar'' diye konuştu.
gürsel tekin'e chp'deki seçim değerlendirme toplantıları da soruldu. ''dün yapılan parti meclisi toplantısında küçük bir kurultay talebi getirildiği söyleniyor. böyle bir şey gündeminizde var mı'' sorusuna tekin, ''talepler gelebilir ama somutlaşmış bir şey yok'' yanıtını verdi.
 
kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;